Friday, November 13, 2009

Isikliku õpilepingu analüüs

Oma õpilepingus seadsin eesmärkideks erinevate ajaveebide tundmaõppimise, kaasaarvatud wikiversity. Viimase kohta võin öelda, et lehekülge "näppides" olen hakanud sotti saama, mida ja kuidas teha. Kai Pata loengus on vaja ju wikisse üles panna oma artikli analüüs. Minu jaosk tähendas see lisatööd ehk siis otsida, kuidas käsitleda htlmi koode. Midagi rasket ei olnud. Veidi lugemist ja seejärel tegutsemine. Wikiversity juures häiris see, et lehekülg on inglise keeles. Seega arusaamine teatud asjadest lihtsalt võttis pisut kauem aega.
Oma eesmärgiks seadsin ka teiste ajaveebidega tutvumise. Tutvusin siis ajaveebidega, mida varem kuulnud polnud: twitter, flickr, webs.com, photobucket,sliheshare.com, blogger.com jne jne. Ette sattus igasuguseid erinevaid lehekülgi. Üldiselt on raske alguses, kuna arusaamine inglise keeles võtab pisut aega. Pisut siis uurides ja "nuppe näppides" sain asjadest enamvähem sotti. Oli lehekülgi, mis mind närvi ajasid:) Näiteks photobucket. Kuna ma seal "näppimise" teel midagi ei saavutanud, ei tekkinud mul ka asja vastu huvi. Slideshares sain aga pigem positiivse kogemuse. "Näppisin" ja suutsin saavutada oma eesmärgi - slideshow üles downloadida :DDDD
Põhiliseks eesmärgiks sedasin endale ka blogger.comi kasutamise. Nüüdseks selle lehekülje kasutamisega erilise probleeme ja küsimusi ei ole. Harjutan veel..!

Harjutamine teeb meistriks!!!

No comments:

Post a Comment